Popular Post This Week

No Game No Life BD Episode 6 [Subtitle Malay]

By : azizul95
Perrh!! Apa yg dia tengah layan tu?

Yup, spt yg dijanjikan minggu ini dah keluar, padahal ianya dah siap 3 hari lepas lagi, hehehe sori terlupa. Anyway, kita terus ke review utk episod kali ni. Jika anda baca atau terbaca post dalam fanpage hari tu, sy ada ckp yg episod kali nilah yg paling memenatkan. Well, yup tp berbaloi dgn story terutama permainan mereka nanti kerana mereka akan bertarung dgn watak baru. Oh ya, dan sy juga ada ckp yg sy nak bagi warn. Warn ini adalah kerana scene ecchi melampau ada dlm episod kali ni, sy nasihatkan korang seek forward jika anda menonton bersama keluarga tersayang :P. Sy x jamin apa akn berlaku nanti sbb sy sendiri terkejut, dah macam henta- mksud sy lucah dah. Scene nya keluar sekali je lebih kurang dari 12:37-13:10 dan mereka dah tutup sdkit terutama di bahagian harem nya. Apapun, sy nasihatkan anda menonton seorang diri episod kali ni. Ok, ckup smpai situ je. Happy watching to u.


[Sugoi no Fansub] No Game No Life – 06 [720p][BD].mkv
| Mega |





Tolong disokong fansub kami dan memberi komen yg ikhlas bagi menyemarakkan semangat kami untuk meneruskan projek dan menaikkan nama fansub kami.

No Game No Life BD Episode 5 [Subtitle Malay]

By : azizul95
Tadaima~ Episod kali ni lebih tertumpu kpd Steph, serta raja dan permaisuri kita shj. 

Dan bagaimana Steph terus menerus dikalahkan olh mereka berdua, at least kita blh tengok bnyk jenis permainan kali ni (Warning, episod kali ni agak ecchi/fanservice ok, tp jgn risau sbb ianya x seecchi ep 2 huhu, bnyk yg dah censored). Last sekali pastikan korang x terlepas bahagian extended (Outro/Epilog) dia selepas Lagu Penutup (ED) okey, ada extra lagi ckit tu. Ohya, sdkit info, mulai episod kali ini bitrate audio akn sy kurangkan sdkit bagi mempertajamkan lagi kualiti gambar. Well anda sndiri akn dpt membezakannya nanti, sbnyk 20% sy tingkatkan kualiti gambar, dan 12% pengurangan kualiti audio. Jgn risau mengenai saiz file video, kekal sbb 130mb tu sdh sy rasa besar, walaupun ambik masa encoding tu lbih kurang 12 jam :C . Apapn, selamat menonton semuanya ok, episod strusnya kita akn bertemu lawan baru.


[Sugoi no Fansub] No Game No Life – 05 [720p][BD].mkv
| Mega |





Tolong disokong fansub kami dan memberi komen yg ikhlas bagi menyemarakkan semangat kami untuk meneruskan projek dan menaikkan nama fansub kami.

No Game No Life BD Episode 4 [Subtitle Malay]

By : azizul95
Seperti yg dijangkakan, mereka tetap menang juga... dan menjadi king & queen pd akhirnya.

Sorry for late guys. Okey episod kali ini xde permainan pun yg dimainkan, namun dari segi kosa kata subbing tu sudah ke tahap expert sy buat kali ni. Mengambil masa yg lama jugalah. Oh, dan no ED kara utk episode kali ni. Well, has nothing to say dah. So happy watching guys. 


[Sugoi no Fansub] No Game No Life – 04 [720p][BD].mkv
| Mega |





Tolong disokong fansub kami dan memberi komen yg ikhlas bagi menyemarakkan semangat kami untuk meneruskan projek dan menaikkan nama fansub kami.

K-ON!! [S2] Sarikata Bahasa Malaysia

By : azizul95

Maklumat:
Type: TV
Episodes: 26+1 OVA
Status: Finished Airing
Aired:  Apr 7, 2010 to Sep 29, 2010
Studios: Kyoto Animation
Genres: Comedy, Music, School, Slice of Life
Duration: 24 min. per ep.
Rating: PG-13 - Teens 13 or older 
Credits Fansubs:  Amix Subs
Re-upload: Amix Subs
Sinopsis/Ringkasan Cerita:
Band atau Kugiran pelajar "After School Tea Time (Habis Sekolah Waktu Minum Petang)" (Pemain gitar utama Yui Hirasawa, pemain bass Mio Akiyama, pemain drum Ritsu Tanaika, dan pemain keyboard Tsumugi Kotobuki bersama junior mereka Azusa Nakano sebagai Pemain gitar latar) sudah bersedia untuk graduate dan mengambil langkah baru dalam memimpin kelab mereka. Namun sebelum itu, mereka perlu mengambil ahli baru untuk memastikan kelanjutan kelab muzik ringan mereka ini terus hidup! Gadis-gadis K-On!! sudah bersedia untuk menjadikan tahun terakhir mereka ini tahun yang paling menyemarakkan sekali!


Download/Stream  
-GDrive Host-
(100% asal dari Amixsubs/Amixstream "Welcome back". Tiada unsur ciplak dari kami, we just sharing)
|    Episod 1   |    Episod 2    |    Episod 3    |    Episod 4    |    Episod 5    |

|    Episod 6   |    Episod 7    |    Episod 8    |    Episod 9    |    Episod 10  |

|    Episod 11 |    Episod 12  |    Episod 13  |    Episod 14   |    Episod 15  |

|    Episod 16 |    Episod 17  |    Episod 18  |    Episod 19   |    Episod 20  |

|    Episod 21 |    Episod 22  |    Episod 23  |    Episod 24   |    Episod 25  |

|    Episod 26 |      OVA 1     |


Extra Note: Sesiapa yg mahu download dlm saiz yg lebih kecil (110-80MB) bagi satu2 episod dgn kualiti gambar yg masih cantik, sila gunakan IDM. Caranya sama mcm download dari youtube, kalau anda sdh terbiasalah. 
1. Buka link atas, skip ad dan klik atas gambar video "play" (bkn klik "download" ya)
2. Kemudian akan keluar tanda IDM "Download this video" tp jgn download lagi (Klau x kluar mksudnya extension IDM anda blum install). 
3. Next, klik pula dekat tanda settings video dkat penjuru sblah kanan bawah dan pilih 480p. 
4. Setelah itu barulah klik "Download this video" utk mulakan prosesnya. 
Anda dpt membandingkn sndiri saiz asal dgn saiz stream walaupun kualitinya cuma sdkit berbeza namun saiz file sgt jauh perbandingannya.

(Jika link di atas mengalami masalah atau "dead link" sila laporkan kepada kami atau kepada fansub asal)

K-ON! [S1] Sarikata Bahasa Malaysia

By : azizul95
Maklumat:
Type: TV
Episodes: 13+OVA
Status: Finished Airing
Aired: Apr 3, 2009 to Jun 26, 2009
Studios: Kyoto Animation
Genres: Comedy, Music, School, Slice of Life
Duration: 24 min. per ep.
Rating: PG-13 - Teens 13 or older 
Credits Fansubs:  Amix Subs
Re-upload: Amix Subs
Sinopsis/Ringkasan Cerita:
Mengisahkan tentang Hirasawa Yui, seorang gadis muda dan periang yang baru memasuki sekolah tinggi, terbuai oleh imaginasi sekolah tingginya dia serta-merta tertarik oleh sehelai poster yang mengiklankan "Kelab Muzik Ringan." Sebagai seorang gadis yang periang, tanpa berfikir panjang, dia terus mendaftar; bagaimanapun, Yui mempunyai satu masalah, dia tidak dapat bermain apa-apa alat muzik. Mahu tahu sambungannya, tonton sendirilah hihihi.... Bagi yg baru kenal cite ni terutama yg lelaki, anime ini mungkin nampak macam keperempuanan, dan mgkin korang akn cakap "Hek eleh, cite budak pompuan, apa benda yg bestnya" saya sendiripun first impression pun terfikir begitu. Tapi tidak apabila anda lihat pada ranking dan kepopularan anime ini, cerita ini lebih kepada tontonan umum tidak kira "Shoujo" atau "Shounen", bagi peminat comedy, anime nilah yg korang cari. Saya syorkan korang tonton 2-3 episod dahulu sebelum memutuskan untuk drop anime ni dari "Anime Fav korang" hehe. 


Download/Stream  
-GDrive Host-
(100% asal dari Amixsubs/Amixstream "Welcome back". Tiada unsur ciplak dari kami, we just sharing)
|    Episod 1   |    Episod 2    |    Episod 3    |    Episod 4    |    Episod 5    |

|    Episod 6   |    Episod 7    |    Episod 8    |    Episod 9    |    Episod 10  |

|    Episod 11 |    Episod 12  |    Episod 13  |      OVA 1     |


Extra Note: Sesiapa yg mahu download dlm saiz yg lebih kecil (110-80MB) bagi satu2 episod dgn kualiti gambar yg masih cantik, sila gunakan IDM. Caranya sama mcm download dari youtube, kalau anda sdh terbiasalah. 
1. Buka link atas, skip ad dan klik atas gambar video "play" (bkn klik "download" ya)
2. Kemudian akan keluar tanda IDM "Download this video" tp jgn download lagi (Klau x kluar mksudnya extension IDM anda blum install). 
3. Next, klik pula dekat tanda settings video dkat penjuru sblah kanan bawah dan pilih 480p. 
4. Setelah itu barulah klik "Download this video" utk mulakan prosesnya. 
Anda dpt membandingkn sndiri saiz asal dgn saiz stream walaupun kualitinya cuma sdkit berbeza namun saiz file sgt jauh perbandingannya.

(Jika link di atas mengalami masalah atau "dead link" sila laporkan kepada kami atau kepada fansub asal)

No Game No Life BD Episode 3 [Subtitle Malay]

By : azizul95
 Ini dia! dah mei dah, my favourite game. 

Ditambah lagi, dlm episod ni permainannya sgt kritis sekali, menggabungkan dua permainan popular, Chess & Strategy Game. Di episod inilah yg mula2 menarik perhatian sy utk release anime ni dlm sub malay sbnarnya. Mgkin apabila anda tonton episod ini, akn tergerak hati anda utk ckp (WOW! dgn sdkit air mata meleleh, hahaha). Too bad, sy x ada bnyk masa luang utk siapkan ep 4 secara cepat2. So, diharap bersabarlah ya.

[Sugoi no Fansub] No Game No Life – 03 [720p][BD].mkv
| Mega |





Tolong disokong fansub kami dan memberi komen yg ikhlas bagi menyemarakkan semangat kami untuk meneruskan projek dan menaikkan nama fansub kami.

Blood Lad Episode 09 [Subtitle Malay]

By : azizul95
 
Wah, rupa-rupanya kedatangan Fuyumi ke Dunia Iblis bukanlah satu kebetulan,
kerana dia sebenarnya mempunyai hubungan dengan Bell dan maknya sejak masih kecil lagi...
Apakah maksudnya ni, saksikan sendiri episod kemuncak sebelum episod terakhir.


[Sugoi no Fansub] Blood Lad – 09 [720p].mkv
| MEGA |




[Sugoi no Fansub] Blood Lad – 09 [480p].mkv
| Mirror 

Anime PC Games: Corpse Party PC BloodCovered 2016 Eng Version | Free Download For PC

By : azizul95
Corpse Party: Bloodcovered PC 2016









[ CORPSE PARTY COMING TO PC ]
Team GrisGris' Corpse Party is coming to PC in English later this year! The 2008 remake, this particular version of Corpse Party will come with never before translated extras, including new scenes, new wrong ends, new bgms, and even an extra chapter featuring an adventure version of Corpse Party: Book of Shadows' chilling 'Tooth.'
We hope to see you in class later, students...
(Post From XSEED Games on their Fanpage, June 17, 2014)

Now here we are, on 2016... Look like they keep their promise... For that, we provide Corpse Party PC download link, direct cracked from steam to you.




RelationCorpse Party BloodCovered
TitleCorpse Party
TypeComplete
LanguageEnglish
Publication      Non-free, commercial, steam & GOG
PlatformWindows
Released25 April 2016
Age ratingM- 17+
PublisherXSEED Games





Developer   Team GrisGris
Genre          Horror, Puzzle, Adventure, Indie, RPG
Enhanced PC version:     More Scenes, More Endings, + One extra Chapter, 
original voice acting and art



Corpse Party GOG System Requirement Minimum:


  • OS: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8/Win 8.1/Win 10
  • Processor: 1.5 GHz
  • Memory: 512 MB RAM
  • Graphics: 64 MB VRAM, 3D accelerator compatible w/ DirectX 9.0c
  • DirectX: Version 9.0c
  • Storage: 4 GB available space


  • Sound Card: Compatible with DirectX 9.0c


  • Download Down Here
    (Steam Edition)
    Credits to 3DM
    (720MB File Size)

    Openload - Download From Here
    Uptobox - Download From Here
    Downace - Download From Here
    Mediafree - Download From Here
    Usercloud - Download From Here
    Zippyshare - Download From Here
    Go4Up (Multilink) - Download From Here
    Multiup (Multilink) - Download From Here


    Download Down Here
    (GOG Edition)
    (720MB File Size)

    Openload - Download From Here
    Uptobox - Download From Here
    Downace - Download From Here
    Mediafree - Download From Here
    Usercloud - Download From Here
    Zippyshare - Download From Here
    Go4Up (Multilink) - Download From Here
    Multiup (Multilink) - Download From Here



    Please, just give us any comment or share your review that can inspire us to post more games like this in the next update. Also, please inform us if the link above got problem or dead link, we will try our best to fix & upload more link to you.

    Tag : ,

    No Game No Life BD Episode 2 [Subtitle Malay]

    By : azizul95

    Okey korang mesti tau permainan owesome atau batu-gunting-kertas ni, permainan paling popular dan paling simple, tp tidak dalam anime ini. Mesti korang akan pening kepala memikirkannya nanti.

    Oleh itu di sini sy akn terangkn sikit cara permainan mereka ini. Ok cuba fahamkn gmbar tu btul2, peraturannya dimana Si Sora cuma blh kluarkn Kertas jika dia ingin menang, dan jika dia kluarkn batu atau gunting walaupun dia menang sekalipun, dia cuma blh dpt seri. Bagi Steph pula, peluang utk menang adalah 2/3 bagi batu & gunting dan 1/3 bagi kertas. Maknanya dia akn pilih batu atau gunting, tapi kalau dia pilih batu, ini memberi Sora peluang utk menang. Maka pilihannya cuma gunting, tp bagaimana pula klau ini cuma strategi perangkap Sora??  


    Note:
    - TS atau subtitle effect akn difokuskan supaya tidak lagi berlaku kecacatan.
    - New file size (130MB), saiz ini akn lebih sesuai dgn bitrate anime siri ini
    yg colorful dan smooth blur.
    - New Kara ED Theme song added.
    - Too much ecchi/fanservice (Pastikan anda menonton episod ini seorang diri, tak pun bersedia utk seek forward sikit nanti)

    [Sugoi no Fansub] No Game No Life – 02 [720p][BD].mkv
    | Mega |





    Tolong disokong fansub kami dan memberi komen yg ikhlas bagi menyemarakkan semangat kami untuk meneruskan projek dan menaikkan nama fansub kami.

    No Game No Life BD Episode 1 [Subtitle Malay]

    By : azizul95


    Yosh ini dia projek baru SnF bagi tahun 2016, semoga projek ini dpt diselesaikan sebelum habis tahun ini jugak. Sudah lama menjadi keinginan saya untuk menterjemah anime ini setelah terpegun melihat anime ini yg memfokuskan pd gamenya yg mencabar minda, anggun dari segi warna dan kena pd genre yg sy minat iaitu game, comedy, fantasy, tidak kurang juga watak utama yg tak boleh dikalahkan dgn mudah spt anime One-punch Man sy rasa. Namun oleh krn fanservice/ecchi dlm anime ini... agak mendebarkan jugalah rasanya untuk buat tu hahaha. Oleh itu sy menangguh anime ini selama lbih kurang 3 tahun sehinggalh ke hari ini. Setelah melihat kpd ranking anime ini yg menduduki tempat No. 1 dalam Top 10 & Best Anime 2010. Anime ini sangat sy syorkan kpd mereka yg sukakan cabaran minda kerana permainan yg mereka mainkan bukanlah utk menunjukkan kehebatan mereka shj, tp utk memberi korang peluang bagi memikirkan jalan dan bagaimana permainan itu dimainkan dan diselesaikan sama seperti Detective Conan. Memang tak dinafikan yg sy juga pening kepala sikit utk terjemahkan serta memikirkan sekali bagaimana utk membuat korang mudah memahami cara permainan itu dimainkan. Maka sy recommend utk "pause" sekali-sekala dan fahami ayat dan note yg sy buat jika anda tidak memahami permainan mereka nanti. Ok itu sahaja buat masa sekarang ni, watch well and learning to solve the puzzle game of the problem hehe.
     
     
    [Sugoi no Fansub] No Game No Life – 01 [720p][BD].mkv
    | Mega |





    Tolong disokong fansub kami dan memberi komen yg ikhlas bagi menyemarakkan semangat kami untuk meneruskan projek dan menaikkan nama fansub kami.

    No Game No Life

    By : azizul95

    http://i2.hdslb.com/video/b3/b3c872b33da0aafc69fef3087751feee.jpg


    Maklumat
    Type: TV
    Episodes: 12
    Alternative Title: No Game No Life (Tiada Permainan Tiada Kehidupan)
    Status: Finished Airing
    Aired: Apr 9, 2014 to Jun 25, 2014

    Producers: Madhouse, Sentai Filmworks, Media Factory
    Genres: Comedy, Game, Fantasy, Adventure, Ecchi, Supernatural
    Duration: 24 min. per episode
    Rating: PG-17 - Teens 17 or older 
    (Terlalu banyak scene Oppai dan fanservice lain yg tidak sesuai utk ditonton bagi mereka yg blum terbiasa dgnnya, keep in mind - kami tidak bertanggungjawab diatas apa yg anda tonton krn itu merupakan tindakan anda sndiri, TQ)

    Sinopsis
    No Game No Life mengisarkan tentang kisah komedi nyata yang menyusuri Sora dan Shiro, iaitu adik-beradik yang suka berkurung, NEET (Not In Education, Employee, or Training/Tidak Belajar, Berkerja atau Latihan-Praktikal) dan merupakan legenda online gamer disebalik nama penggunanya "Tak Bernama." Pandangan dunia sebenar kepada mereka hanyalah sebuah permainan yang tak guna, sehinggalah mereka berjumpa dengan Tet, Dewa Permainan dan Keseronokan. Dewa misteri ini membawa Sora dan Shiro ke Disboard, sebuah dunia dimana sebarang permasalahan dari pertengkaran kecil sehingga ke nasib sesebuah kerajaan ditentukan bukan secara peperangan, tetapi sebuah permainan yang berisiko. Terima kasih kepada kemahiran dan pengalaman meluas mereka berdua dalam permainan, mereka dengan mudahnya dapat mengharungi segala cabaran di dalam dunia itu. Adakah mereka dibawa ke dunia itu hanya disebabkan mereka berasa bosan dengan dunia asal, atau untuk menguji kemahiran mereka dalam permainan, ataupun ada alasan lain yang terselindung...?
     
    Stream Trailer/PV:




    No Game No Life


    Dikendalikan Oleh...

    TL/ Terjemahan :  Azizul 95

    TLC/ Pemeriksa Terjemahan : Azizul 95

    Encoder : Azizul 95

    Project Leader : Azizul 95


    Klik Episod Dibawah Untuk Memuat Turun Anime Siri: No Game No Life

    Episod 01: Pemula
    Episod 02: Pencabar
    Episod 03: Pakar
    Episod 04: Jaguh
    Episod 05: ?????????????????
    Episod 06: ?????????????????
    Episod 07: ?????????????????
    Episod 08: ?????????????????
    Episod 09: ?????????????????
    Episod 10: ?????????????????
    Episod 11: ?????????????????
    Episod 12 : ?????????????????

    Tolong disokong fansub kami dan memberi komen yg ikhlas bagi menyemarakkan
    semangat kami untuk meneruskan projek dan menaikkan nama fansub kami di seluruh komuniti malaya.

    Seto no Hanayome BD Episode 17 [Subtitle Malay]

    By : azizul95
     
    Janganlah marah-marah, korang tahulah macam mana sibuknya kita bila bergelar pelajar, kan.



    [Sugoi no Fansub] Seto no Hanayome – 17 [720p][BD].mkv
    | Mega |




    Tolong disokong fansub kami dan memberi komen yg ikhlas bagi menyemarakkan semangat kami untuk meneruskan projek dan menaikkan nama fansub kami.

    The Legend of Heroes: Trails in the Sky Second Chapter (SC) PC Latest Updated | Free Full Download For PC

    By : azizul95

    http://media2.giga.de/2013/12/trails-in-the-sky-legend-of-heroes-second-chapter-rcm992x0.jpg


    http://cdn.akamai.steamstatic.com/steam/apps/251290/ss_5a847ce39012650468f47032489fadf84bd9f12e.1920x1080.jpg?t=1446136104




    http://cdn.akamai.steamstatic.com/steam/apps/251290/ss_3e2a14e8053af895004968160018e8d4716f83a9.1920x1080.jpg?t=1446136104


    The Legend of Heroes series is one of the best JRPG that ever exist, not only mention in their gameplay but truly you can't beat in their most epic stories. This new chapter picking up shortly after The Legend of Heroes: Trails in the Sky FC (First Chapter), Estelle travels across Liberl in search of Joshua. The journey involves more than seeking loved ones, however, as the Bracer Guild also tasks her with unraveling the mysteries behind the newly unveiled Society of Ouroboros.

    ABOUT:
    Developer: Nihon Falcom
    Publisher: XSEED/Marvelous USA
    Localization: XSEED/Marvelous USA
    Original release date: 9 March 2006
    Release date: 29 October 2015
    Genre: Anime, RPG, Tactical, Action, Comedy, Love, Drama, Story-Rich

    Descriptions:
     The coup d’état that threatened to shake the foundation of the Liberl Kingdom has now come to a close and Her Majesty the Queen’s birthday celebrations are in full swing throughout the streets of Grancel. During that same night, a boy who vowed to make amends for his past disappeared before the girl he loved. Clutched in the girl’s hand was the one thing he left for her to remember him by: a harmonica. Now her journey to find him begins…

    The Legend of Heroes Series Continues…
    The tale of Estelle and Joshua concludes in this engaging narrative twice the size of its predecessor. Partner up with either Schera or Agate on over 70 hours of core gameplay to thwart the growing evil that threatens Liberl.

    An Immersive Adventure
    The meticulously detailed land of Liberl awaits your return with new quests, new mini-games, new collectibles, and new and familiar locations to explore populated by hundreds of unique NPCs with their own stories to tell.

    Expanded Combat System
    The series’ staple strategic turn-based system with unmatchable customization has been taken even further with all new arts, crafts, upgraded orbments, and combo attacks.

    Acclaimed Soundtrack
    Falcom’s celebrated Sound Team jdk returns with 44 tracks to underscore the tumultuous resolution of one of the most moving and expansive JRPGs ever created.

    The Hunter of Love
    More Olivier than ever.


    System Requirements
      Minimum:
      • OS: Windows XP
      • Processor: Pentium III 550 MHz
      • Memory: 512 MB RAM
      • Graphics: 32 MB VRAM, 3D accelerator compatible w/ DirectX 9.0c
      • DirectX: Version 9.0c
      • Storage: 4 GB available space
      • Sound Card: Compatible with DirectX 9.0c
      Recommended:
      • OS: Windows Vista, 7 or 8 (64-bit supported)
      • Processor: Core 2 Duo 2GHz or higher
      • Memory: 1 GB RAM
      • Graphics: 64 MB VRAM, 3D accelerator compatible w/ DirectX 9.0c
      • DirectX: Version 9.0c
      • Storage: 5 GB available space
      • Sound Card: Compatible with DirectX 9.0c

    *Download In The Link Below*
    Latest Update on 29-10-15
    (Fixed the link that mistaken change with PSP version)
    New link PC version.
    (Google Drive Folder - 9 Part [400mb per part])


    If you ever need the previous chapter (FC/First Chapter) just tell us, right now we only need the applicants first. Also, please inform us if the link above got problem or dead link, we will try our best to fix & upload more link to you guys.

    Tag : ,

    Seto no Hanayome BD Episode 16 [Subtitle Malay]

    By : azizul95
     
    Hmm, watak heroin ketiga (atau lima?) sudah muncul nampaknya. Tp ada apa dgn aksi pertarungan ini?



    [Sugoi no Fansub] Seto no Hanayome – 16 [720p][BD].mkv
    | Mega |




    [Sugoi no Fansub] Seto no Hanayome – 16 [480p].mkv
    | Mirror | << Waiting....




    Tolong disokong fansub kami dan memberi komen yg ikhlas bagi menyemarakkan semangat kami untuk meneruskan projek dan menaikkan nama fansub kami.

    Baka to Test to Shoukanjuu OVA 2 [Subtitle Malay]

    By : azizul95
     
    Wow, makhluk seruan versi dewasa, dan nmpk mcm dlm mod marah je...?
    OVA kali ni memang agak menarik dan terbaik kerana semuanya mengenai babak pertarungan bergenre aksi-komedi. Well, memandangkan mereka bersungguh2 berjuang dlm Pertandingan Peperiksaan Seruan demi mendapatkan kelengkapan kelas baru dan menolong Himeji Mizuki dari tidak berpindah sekolah. Adakah mereka akan berjaya? Bila difikirkan kembali, mmg selalu ada yg x kena.. Apa2pun saksikanlah ova ke-2 dan terakhir bagi siri Baka to Test to Shoukanjuu ini. Selamat menonton.

    (Extra P.S: Penerbitan Musim ke-2 dari fansub kami bagi siri ini masih dlm perancangan, kemungkinan utk kami keluarkannya masih ada, jd kpd peminat baka to test sila hantarkn komen utk kami teruskan atau tidak rancangan ini 
    di Fanpage kami menerusi messages atau comment box)


    Problem Note:
    - Sedikit masalah dalam video RAW menyebabkan beberapa glitch di bebrapa scene (Jgn risau, sy sdh fix sdkit glitch namun bkn keseluruhannya)

    Extra Update Note:
    - Sedikit pengubahan dibuat pd kara op style no2.

    - Sebutan "Summon" telah diubah ke dlm bentuk TS yg lebih menarik.

    [Sugoi no Fansub] Baka to Test to Shoukanjuu! ~Matsuri~ – OVA 2 [720p].mkv
    | Mega |





    [Sugoi no Fansub] Baka to Test to Shoukanjuu! ~Matsuri~ – OVA 2 [480p].mkv
    | Mirror | <<<< Upload soon...




    Tolong disokong fansub kami dan memberi komen yg ikhlas bagi menyemarakkan semangat kami untuk meneruskan projek dan meneruskan perjuangan fansub malay ini.

    Blood Lad Episode 08 [Subtitle Malay]

    By : azizul95
     
    Apa yang berlaku ni!! Kenapa mereka berdua bergaduh!! Apasal yg tu kilat, yg tu plak......


    [Sugoi no Fansub] Blood Lad – 08 [720p].mkv
    | MEGA |




    [Sugoi no Fansub] Blood Lad – 08 [480p].mkv
    | Mirror 

    - Copyright © Sugoi no Fansub - Date A Live - Powered by Blogger - Edited by Azizul95 -