Popular Post This Week

Posted by : azizul95 November 18, 2013
Screenshot:Type: Movie/Blu-ray-Limited Edition
Episodes: 1
Status: Finished Airing
Aired: Aug 27, 2011
Producers: TV Tokyo, Geneon Universal Entertainment, Manglobe, Shogakukan Productions, Half H.P Studio, Shogakukan Music & Digital Entertainment
Genres: Comedy, Parody, Harem
Duration: 1 hr. 9 min.
Rating: PG-13 - Teens 13 or older

Synopsis:
Nagi, Hayate, Maria, Kayura, Hinagiku, Ayumu, Chiharu dan Hakuou Tiga Amiga telah bersetuju untuk pergi bercuti ke rumah Ayumu di luar bandar selepas beberapa pujukan (terutamanya Nagi dan Kayura). Pada mulanya, Nagi percaya ia merupakan satu idea yang terbaik untuk melakukannya. Tetapi setiba sahaja mereka di tempat itu, dia mula menunjukkan ketidakminatannya terhadap kawasan luar bandar kerana tidak ada sebarang permainan video atau televisyen di sana. Hayate yang cuba menarik minat Cik puannya untuk mengagumi persekitaran unik desa, tiba-tiba dia melihat seorang gadis berambut perak berdiri di luar rumah sambil berkata sesuatu. Pada waktu malam, Nagi terbangun untuk mencari seseorang bagi menemaninya ke tandas, kerana ketakutanya terhadap gelap. Dia memanggil Hayate datang dengan dia. Tidak menyedari sebab dia memanggilnya, Hayate sebaliknya meminta dia untuk melihat ke langit berbintang yang tidak dapat dilihat di bandar. Kemudian gadis berambut perak muncul lagi. Hayate memberitahu Nagi supaya menunggunya, lantasan dia mengejar gadis itu sehinggalah dia tiba ke suatu tempat yang tidak pernah disangka-sangkakannya...

Movie Trailer:


(MOVIE)
HAYATE NO GOTOKU! HEAVEN IS A PLACE ON EARTH

>>>> DOWNLOAD DOWN HERE: <<<<
Password RAR: sugoinofansubs

BD 720P
BD/HD/HIGH-QUALITY
SIZE: 560MB
FORMAT: x264-MKV
-- REUPLOAD GLITCH FIXED --
PART LINK:
|  Part 1  |  Part 2  |  Part 3  |   Part 4  |  Part 5  |  Part 6  |

SINGLE LINK:
Klik Disini


------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BD 480P
BD/SD/MEDIUM-QUALITY
SIZE: 285MB
FORMAT: x264-MKV
PART LINK:
|  Part 1  |  Part 2  |  Part 3  |

SINGLE LINK:


Kami mengesyorkan anda semua memuat turun yang BD 720P bagi mendapatkan kualiti video yang bagus. Manakala, bagi anda yang cuma mahu mendapatkan saiz yang kecil tanpa mengira kualiti video sila memuat turun yang BD 480P.

Terima kasih kerana memuat turun hasil release dari kami, sudilah membantu kami dengan Share kan dan Like post ini sebagai langkah untuk meningkatkan lagi semangat kami dalam mensarikatakan lebih banyak lagi anime pada masa akan datang.

PERHATIAN!!
Kami sekeras-kerasnya menolak sebarang cetakan-semula, menciplak dan share di atas nama keluaran anda. Silakan diberi Credit atas nama fansub kami apabila hendak di Share dimana-mana blog/website.

- Copyright © Sugoi no Fansub - Date A Live - Powered by Blogger - Edited by Azizul95 -