Popular Post This Week

Posted by : azizul95 March 25, 2014

Complete SAO RPG Games

LIST UPDATED LATEST SAO RPG:
Updated Patch Latest: 28/3/14 - Sword Art Online: Alfheim Online RPG 2 (v1.3.2)
Updated Patch Latest: 12/6/14 - Sword Art Online: Eternal World (v1.3.1a)
Updated Patch Latest: 11/7/14 - Sword Art Online: Eternal World (v1.3.1b)


Sword Art Online: Reality Dream



>>> Download <<<
Pass:  sugoinofansubs@SAORD
  Click Here (Game+Patch) [v1.9.5][Final Updated]
Download Required Tool: Here (RTP)

Instruction:
1. Ekstrak folder (Game) yang telah dimuat turun menggunakan Winrar atau 7zip.
2. Setelah itu, buka (Patch) data dan ekstract (Game.rgss3a) data ke dalam folder (Game) kemudian replace dengan (Game.rgss3a) yang lama. Kemudian, ekstrak pula audio-nya dan letakkan di dalam Audio/BGM, kalau keluar paparan replace, go ahead.
3. Open the game and enjoy it..
Note: Apabila hendak meng-update ke versi baru, anda hanya perlu replace (Game.rgss3a) data sahaja.


Sword Art Online: Reality Dream 2



>>> Download <<<
Pass:  sugoinofansubs@SAORD2
Download Required Tool: Here (RTP)

Instruction:
1. Ekstrak folder (Game) yang telah dimuat turun menggunakan Winrar atau 7zip.
2. Setelah itu, buka (Patch) data dan ekstract (Game.rgss3a) data ke dalam folder (Game) kemudian replace dengan (Game.rgss3a) yang lama.
3. Open the game and enjoy it..
Note: Apabila hendak meng-update ke versi baru, anda hanya perlu replace (Game.rgss3a) data sahaja.


Sword Art Online: Eternal World



>>> Download <<<
Pass:  sugoinofansubs@SAOEW
Download Required Tool: Here (RTP)

Instruction:
1. Ekstrak folder (Game) yang telah dimuat turun menggunakan Winrar atau 7zip.
2. Setelah itu, buka (Patch) data dan ekstract (Game.rgss3a) data ke dalam folder (Game) kemudian replace dengan (Game.rgss3a) yang lama.
3. Open the game and enjoy it..
Note: Apabila hendak meng-update ke versi baru, anda hanya perlu replace (Game.rgss3a) data sahaja.


Sword Art Online: Alfheim Online RPG



>>> Download <<<
Pass:  sugoinofansubs@SAOALO1
  Click Here (Game+Patch) [v3.6.1][Final Updated]
Download Required Tool: Here (RTP)

Instruction:
1. Ekstrak folder (Game) yang telah dimuat turun menggunakan Winrar atau 7zip.
2. Setelah itu, buka (Patch) data dan ekstract (Game.rgss3a) data ke dalam folder (Game) kemudian replace dengan (Game.rgss3a) yang lama.
3. Open the game and enjoy it..
Note: Apabila hendak meng-update ke versi baru, anda hanya perlu replace (Game.rgss3a) data sahaja.


Sword Art Online: Alfheim Online RPG 2



>>> Download <<<
Pass:  sugoinofansubs@SAOALO2
New Updated !!: 15/4/2014
Click Here (Game+Patch) [v1.3.2]
Download Required Tool: Here (RTP)

Instruction:
1. Ekstrak folder (Game) yang telah dimuat turun menggunakan Winrar atau 7zip.
2. Setelah itu, buka (Patch) data dan ekstract (Game.rgss3a) data ke dalam folder (Game) kemudian replace dengan (Game.rgss3a) yang lama.
3. Open the game and enjoy it..
Note: Apabila hendak meng-update ke versi baru, anda hanya perlu replace (Game.rgss3a) data sahaja.


Sword Art Online: After End



>>> Download <<<
Pass:  sugoinofansubs@SAOAE
Click Here (Game+Patch) [v1.1.2]
Download Required Tool: Here (RTP)

Instruction:
1. Ekstrak folder (Game) yang telah dimuat turun menggunakan Winrar atau 7zip.
2. Setelah itu, buka (Patch) data dan ekstract (Game.rgss3a) data ke dalam folder (Game) kemudian replace dengan (Game.rgss3a) yang lama.
3. Open the game and enjoy it..
Note: Apabila hendak meng-update ke versi baru, anda hanya perlu replace (Game.rgss3a) data sahaja.



Hope you enjoy the games. Please supported us by leaving a comment or just Like us. 
Also Please Support Their Team Project .

If you got any problem (exclude the bug), just comment me below or in our fanpage (Do not comment in Chatango).
Jika anda memiliki masalah terhadap games ini, sila tinggalkan komen anda di bawah atau di fanpage kami. Jangan komen di Chatango ya.

3 Responses so far.

  1. brainiac says:

    assalamualaikum admin, saya org baru di sini dan berharap min reply komen ni hehe

    1. game sao ni fan-made atau official?
    2. admin dah tak buat lg ke anime sakurasou no pet na kanojo?

  2. azizul95 says:

    Wsalam, erm SAO ni smua fanmade punya. Yg official cuma utk PSP/PSvita je wujud (Dan ni kami dh x update dh sbb x mendapat sambutan sgt).

  3. azizul95 says:

    Sakuransou tu plak xde staff yg nak translate sbb dia dh retired. Tp blum drop lagi sbb tgh cari translator baru.

- Copyright © Sugoi no Fansub - Date A Live - Powered by Blogger - Edited by Azizul95 -