Popular Post This Week

Posted by : azizul95 December 13, 2014



Okey, ini dia dah siap.
Anime yg mendapat tempat ke-2 dalam Top 10 Anime Comedy. Termasuk dlm salah satu Must Watch Anime.Anime yg sangat2 disyorkan kepada seluruh penonton yg bergelar pelajar, well yg bukan pelajar pun boleh tengoknya juga. Kara OP-ED, Typesetter, Editor dll sy buat sendiri, jd sub effect tu kurang menjadi skitlah, tu pun sbb susah nak dapat fansub rujukan,yg ada pun sudah hardsub. Tp jgn risau, sy dah guna seluruh kemahiran yg sy ada utk buat sub ni nampak perfect.
Baiklah, projek yg sudah lama admin teringin nak subbing akhirnya berjaya terlaksana juga. Siri baka to test ini adalah utk mengganti siri Ichigo 100% yg baru selesai beberapa minggu yg lepas. Perang menggantikan peperiksaan? Hmphh, bunyinya menarik, kan. Ano, siapa tak nak?Well, kalau nak tahu secara terperinci lagi, silalah saksikannya sendiri ya. Baka to Test to Shoukanjuu, in Malay, Kebodohan, Ujian dan Makhluk Seruan. Sekarang, mulakan!!
.
[Sugoi no Fansub] Baka to Test to Shoukanjuu – 01 [720p][BD].mkv





[Sugoi no Fansub] Baka to Test to Shoukanjuu – 01 [480p].mkv
| Mirror |  




Tolong disokong fansub kami dan memberi komen yg ikhlas bagi menyemarakkan semangat kami untuk meneruskan projek dan menaikkan nama fansub kami.

- Copyright © Sugoi no Fansub - Date A Live - Powered by Blogger - Edited by Azizul95 -