Popular Post This Week

Posted by : azizul95 August 7, 2015

 Akhirnya....!!
Tak belum lagi. Masih banyak lagi cabaran dan rintangan yg perlu dihadapi oleh watak-watak kegemaran kita di Akademi Fumizuki, dan sudah tentulah di Kelas F yg penuh dgn gelak-ketawa, suka-duka...dan warna-warni?. Dan apa benda pulak yg saya maksudkan sebenarnya tu... Pasti korang boleh teka kan, kalau tak pasti apa itu. Terus muat turun, tonton dan korang sendiri akan faham. Projek Baka to Test ini merupakan projek ke-10 saya yg dikendalikan seorang diri dan bermula 10 bulan yg lepas. Agak cepat selesainya dibandingkan dgn projek2 yg lain, mgkin krn siri ini yg paling sy gemari selepas Seto (Sudah tentulah dr segi komedi dan bersifat pengajarannya). Ohya, bagi yg tertanya2 pasal musim ke-2 siri ini... Erm, sy hanya boleh kata "belum pasti" sbb masih banyak lagi projek2 staff lain yg mesti sy uruskan, dan ditambah pula dgn semakin hampirnya saya nak ke ********** tu, semakin singkat masa utk sy uruskan fansub ini. Akhir kata, nantikan saja, dan biarkan takdir menentukannya hehe. Yosh apa lagi, selamat menonton and thank you for your continued support!


Extra Update Note:
- Slightly changed on main dialogue size & TS.

[Sugoi no Fansub] Baka to Test to Shoukanjuu – 13 (Akhir) [720p][BD].mkv
| Mega |





[Sugoi no Fansub] Baka to Test to Shoukanjuu – 13 (Akhir) [480p].mkv
| Mirror | <<<< Upload soon...




Tolong disokong fansub kami dan memberi komen yg ikhlas bagi menyemarakkan semangat kami untuk meneruskan projek dan meneruskan perjuangan fansub malay ini.

- Copyright © Sugoi no Fansub - Date A Live - Powered by Blogger - Edited by Azizul95 -