Popular Post This Week

Posted by : azizul95 April 25, 2016


Okey korang mesti tau permainan owesome atau batu-gunting-kertas ni, permainan paling popular dan paling simple, tp tidak dalam anime ini. Mesti korang akan pening kepala memikirkannya nanti.

Oleh itu di sini sy akn terangkn sikit cara permainan mereka ini. Ok cuba fahamkn gmbar tu btul2, peraturannya dimana Si Sora cuma blh kluarkn Kertas jika dia ingin menang, dan jika dia kluarkn batu atau gunting walaupun dia menang sekalipun, dia cuma blh dpt seri. Bagi Steph pula, peluang utk menang adalah 2/3 bagi batu & gunting dan 1/3 bagi kertas. Maknanya dia akn pilih batu atau gunting, tapi kalau dia pilih batu, ini memberi Sora peluang utk menang. Maka pilihannya cuma gunting, tp bagaimana pula klau ini cuma strategi perangkap Sora??  


Note:
- TS atau subtitle effect akn difokuskan supaya tidak lagi berlaku kecacatan.
- New file size (130MB), saiz ini akn lebih sesuai dgn bitrate anime siri ini
yg colorful dan smooth blur.
- New Kara ED Theme song added.
- Too much ecchi/fanservice (Pastikan anda menonton episod ini seorang diri, tak pun bersedia utk seek forward sikit nanti)

[Sugoi no Fansub] No Game No Life – 02 [720p][BD].mkv
| Mega |

Tolong disokong fansub kami dan memberi komen yg ikhlas bagi menyemarakkan semangat kami untuk meneruskan projek dan menaikkan nama fansub kami.

- Copyright © Sugoi no Fansub - Date A Live - Powered by Blogger - Edited by Azizul95 -