Popular Post This Week

Posted by : azizul95 September 7, 2016

Perrh!! Apa yg dia tengah layan tu?

Yup, spt yg dijanjikan minggu ini dah keluar, padahal ianya dah siap 3 hari lepas lagi, hehehe sori terlupa. Anyway, kita terus ke review utk episod kali ni. Jika anda baca atau terbaca post dalam fanpage hari tu, sy ada ckp yg episod kali nilah yg paling memenatkan. Well, yup tp berbaloi dgn story terutama permainan mereka nanti kerana mereka akan bertarung dgn watak baru. Oh ya, dan sy juga ada ckp yg sy nak bagi warn. Warn ini adalah kerana scene ecchi melampau ada dlm episod kali ni, sy nasihatkan korang seek forward jika anda menonton bersama keluarga tersayang :P. Sy x jamin apa akn berlaku nanti sbb sy sendiri terkejut, dah macam henta- mksud sy lucah dah. Scene nya keluar sekali je lebih kurang dari 12:37-13:10 dan mereka dah tutup sdkit terutama di bahagian harem nya. Apapun, sy nasihatkan anda menonton seorang diri episod kali ni. Ok, ckup smpai situ je. Happy watching to u.


[Sugoi no Fansub] No Game No Life – 06 [720p][BD].mkv
| Mega |





Tolong disokong fansub kami dan memberi komen yg ikhlas bagi menyemarakkan semangat kami untuk meneruskan projek dan menaikkan nama fansub kami.

- Copyright © Sugoi no Fansub - Date A Live - Powered by Blogger - Edited by Azizul95 -