Popular Post This Week

Posted by : azizul95 November 13, 2016

 Yup, betul tu...

Tp sy blh ckp yg percutian selama 2 bulan tu bersebab ok. First, sibuk, second malas, third gila games. Hahaha, x tipu ok (smua tu setan punya sbb), tp main reason sbnarnya raw (sumber asli video) yg biasa sy download kat fansub mat saleh tu smpai skrg x kluar2 lagi yg baru. Jd sy tunggulah, smpailah sy x tahan sgt sehinggalah sy terpaksa cari inisiatif lain (cari hingga ke dasar pelusuk google) dan akhirnya terjumpalah mereka ni. Satu fail raw utk setiap episod 1GB tau, berbanding dgn tmpat dulu 600MB je, well whatever sy ckp, "utk peminat anime ni sy sanggup" cewah. So, mcm tulah citenya. Review episod kali ni, sy blh ckp "bolehlah", xde aksi, xde ecchi (eh ada ckit, barang wajib), xde games, ada drama (sediakan tuala dan baldi ya), ada sakit2 kepala ckit sbb kena bnyk fikir (siasatan strategi). Oh, dan ada sdkit kesilapan yg tak boleh diperbaiki lagi, sy terlupa nak hardsub sarikata, sbnarnya xde masalah pun dgn softsub, cuma jgn pakai video player yg dah lapuk sgt, sy recommend MPC (Media player classic) atau VLC je. Ok, itu saja, selamat menonton.


[Sugoi no Fansub] No Game No Life – 07 [720p][BD].mkv
| Mega |






Tiada apa yang dapat membangkitkan semangat seorang "fansubber" untuk meneruskan usaha yang tak memberikan keuntungan padanya selain menerima ulasan dan komen yang dapat membangkitkan diri dan semangat juangnya.

- Copyright © Sugoi no Fansub - Date A Live - Powered by Blogger - Edited by Azizul95 -