Popular Post This Week

Posted by : azizul95 December 11, 2016

 
Ok dah datang dah. Dgn ini berakhirlah projek blood lad yang dipimpin oleh sy dr episod 6-10 dan Azali Ali (ep 1-5). Oh dan maaf krn lambat episod kali ni, biasalah hujung2 sem ni, bnyk assignment yg nak kena settle. Ok, sebagai penutupnya sy sediakan sdkit spoiler mcm anime2 episod last lain. Episod ni nak kata happy ending pun x blh jgak. Macam 10 episod tu x ckup kan? Well, harap2 season 2 akn kluar dgn siri yg lbih panjang. Klau umur fansub ni masih panjang sy akn ambik. Oh bercakap psal season 2, ada sdkit kejutan pada penghujung outro (Jgn termiss plak). Itu sajalah dr saya, nak ckp panjang2 pun korang bukan suka sgt nak baca karangan kan. Ok, enjoy the show. Semoga bertemu lagi.


[Sugoi no Fansub] Blood Lad – 10 (END) [720p].mkv
| MEGA |




[Sugoi no Fansub] Blood Lad – 10 (END) [480p].mkv
| Mirror 

- Copyright © Sugoi no Fansub - Date A Live - Powered by Blogger - Edited by Azizul95 -